Tuesday, November 8, 2011

dugaan

april 20, now november 11, mcm2 dugaan yg aku lalui..lgi2 dlm perhubungan aku dgn liya....byk2 kesalahan aku trhadap dea....tp dea still maafkn aku, still trima aku....dan aku sgt mnghargainya....n smpi skrang aku masih cuba memperbaiki hubungn aku dgn dea....aku rsa cam hbungn aku ngn dea nak berakhir...adakh dea btul2 sygkn aku..if btul apkah pncanya smpi prasaan dea bley brubh2, lgi2 stiap aku wat ksalahn...yea..aku tawu..aku lemah dalm hal ini..tp aku still cuba mmperbaikinya...trima kasih pdanya..dsebabkn dea..aku makin mtang dlm hal perhubungn..aku hrap...dea still syg aku sbagaimna dea syg aku sblum ni....liya sy mnta maaf...bkn sngaja sy mnyakiti awk..tp sy still xtawu mna satu baik n x baik...sy msih bru dlam dunia...i can't wait to see you liya..on 1dis...tu la tarikh paling bahagia yg pernah aku rsa nnti insyaAllah.....

"YaAllah, aku doakan kebahagian aku bersama insan yang aku cinta,aku tahu dugaan ini datang daripada Kau, dan aku terima dugaan itu...amin"

Tuesday, August 2, 2011

Have Faith In Me


Have faith in me
Cause there are things that I've seen I don't believe
So cling to what you know and never let go
You should know things aren't always what they seem

I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you fall and I always meant it
If you didn't have this chance then I never did
You'll always find me right there, again

I'm going crazy
Cause there are things in the streets I don't believe
So we'll pretend it's alright and stay in for the night
Oh what a world
I'll keep you safe here with me

I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you fall and I always meant it
If you didn't have this chance then I never did
You'll always find me right there, again
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/a/a_day_to_remember/have_faith_in_me.html ]
I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you fall and I always meant it
If you didn't have this chance then I never did
You'll always find me right there, again

They've got me on the outside, looking in
But I can't see at all
With the weight of the world on my shoulders,
They just wanna see me fall

They've got me on the outside, looking in
But I can't see at all
With the weight of the world on my shoulders,
They just wanna see me fall

Have faith in me

I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you fall and I always meant it
If you didn't have this chance then I never did
You'll always find me right there, again

I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you fall and I always meant it
If you didn't have this chance then I never did
You'll always find me right there, again

I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you go, and I never did

Monday, August 1, 2011

it just a WORD, it doesn't MEAN anything


so..is this wat u read kan? "just for fun" i'm sorry if u hurt bout this....it doenst mean anything..just a joke...im not a kindda boy who play with sumone feeling..lagi2 klu urg tu rapat ngan sy...skit pn niat sy utk mempermain kan awak....saya kwan ngan awak serius..bkan suka2...sy sayang kan awk serius, bkan main2...klu awk fikir sy just nak mempermainkan awak..saya minta maaf...mcm sy kata td..skit pn x tlintas niat sy utk mempermainkan hati dan prasaan awk...it ok klu kpecayaan awk kat saya dah kurang...tp saya nak tawu sgt2...awak still syg lgi kat saya...dalam hati awak still ada saya lgi x?..that all...saya x tawu nak kata apa n saya x tawu nak bukti kan yg sy x berniat kurang baik kat awk....

~~~~FIN~~~~~

Sunday, July 31, 2011

RaSa BeRsAlAh

rasa bersalah menyelubungi diri aku...punca? si dea berasa cemburu melihat sepasang kekasih ber"dating"...sy minta maaf...bukan itu yg sy pinta, berjauhan dengan awak...jarak buat kita tidak boleh rasa apa yang pasangan lain rasa...saya cuba buat yang terbaik untuk membahagiakan awak..walaupun dalam jarak jauh....saya akan cuba sebaik yang mampu...saya cuma minta awak percayakan saya, beri saya peluang untuk tunjukkan bahawa saya betul2 cinta kan awak...ya awak bukan cinta pertama saya...tapi awak adalah cinta terbaek saya...saya tak pernah rasa sbegini pada mana2 wanita kecuali awak.....kawan2 saya slalu ketawa pada saya...kerana saya bercinta dengan wanita yang selama ni tak pernah jumpa....tapi syang sy pada awk....sy ketepikan semua itu...biarlah orang nak kata apa, aslkan saya bahagia disisi awak..and harap awak pn rsa apa yg saya rasa selama niee..

~~~~FIN~~~~

Tuesday, May 10, 2011

what's that suppose to mean?

hurmm...why u say like that? saya sngka kita smakin rapat, tp tidak bgi awk...adakah kasih sayang yg selama saya bagi x mencukupi or maybe awak x rasa?... hurm maybe kan? ye laa...kita x pernah berjumpa...mesti laa awk kata camtu...tp tidak..bgi saya...saya slalu igtkan awk...bgi saya awk lah yg terbaek...itu sebab sy sayang kat awk...tp awk kata camtu plak...buatkan saya rsa hnya cinta dan syg x ckup bgi awk...awk msti nak yg slalu disamping awk kan? not just by  ur heart side but ur side...saya minta maaf sbab saya x bley disamping awk..bkannya saya xnak...sy nak sgt2 disamping awk...tp awk terlalu jauh dri sy...huh...alasan konon...pa ssh..naek flight g kat awk snang...dimana ada kmahuan dcitu ada jalan kan? yeah that true..but me...but a ticket? dri sdiri pn x terurus..camna nak bli tiket flight.....hurmmm sy xnak kata apa2 dah...just bergantung pada Allah, slama mana Dia mahu hubungan kita kekal.... AMIN....

Friday, May 6, 2011

best ^^

best!!...apa yg best? hehehehe jam 2.30 smpi 4.30 aku bgayut dengan bby ku!!..hehehe bukan yg laen dan satu-satunya Liya...dri mengantok smpi hilang mengantok...wuuhuu....aku sembang pa dengan dea? ntah laa.. yg aku igt...aku nyanyi utk dea...hahaha BIASA! utk urg yg tersayang lagi tercinta.. :) mcm2 kami dua smbang...ada bintang laa... teddy laa MICKEY laaa study laa...psal kami..mcm2...smpi aku sdiri pn x igt ngeee....sbnarnya aku bosan...bab tu aku tulis kat blog nieh..klu x..TARAK aku nak crita2 kat cnieh..MALAIH! hehehehe k tu ja muahahaha

Saturday, April 23, 2011

kepercayaan

hhhmm….Norliya, itulah gadis yang aku sayang skrang nie…tapi, orang yang aku sayangi sekarang nie sudah ada teman lelaki, and aku rasa teman lelaki dia sangat sayang pada dia, macam mna aku tawu? aku sendiri pun tak dapat cari jawapan tersebut, just I know it…teman lelaki dia berikan bunga pada dia, pada mula-mula mereka kenal antara satu sama lain, itu bermakna teman lelakinya bersungguh –sungguh hendak menambat hati dea dan ingin menyayanginya, adakah kehadiran aku ni merosakkan saat bahagia mereka? dia juga sayang aku dan juga dia sayang teman lelakinya….aku rasa bersalah kerana aku meluahkan perasaan aku terhadap dia semasa dia sudah ada hubungan dengan orang lain..dan  entah macam mana aku rasa dia lebih menyayangi teman lelakinya lebih dia menyayangi aku..apa alasan atas apa yang aku katakan tadi? alasannya sebab aku berada jauh dari dia, bahkan teman lelakinya sering berada disampingya…itu bermakna dia lebih banyak kenangan manis bersama teman lelakinya berbanding aku…kadang-kadang aku merasakan adakah dia menyayangi aku sebagaimana aku menyayangi dia? dan adakah dia percaya pada aku sepertimana aku percaya pada dia? semua persoalan tersbut sering berlegar didalam akal fikiran aku…aku masih was-was atas hubungan sulit kami, berapa lama ia mampu bertahan? aku hanya doakan ia tahan smpi akhir hayat aku….

Wednesday, April 20, 2011

tak sangka... -,-"

aku betul-betul tak sangka dia akan cakap kat aku camtu...dia kata aku ada hak nak "kawan" ngan spa2 that mean perempuan ( buat gf )...asal? slama nie xkan dia x nmpak yg aku syg dia sorang jer...aku x sngka btul, kecewa aku dgr nla dea kata camtu...aku tawu aku ngan dea dok jauh...dea x tawu apa aku buat kat sini, aku kluar ngan sapa, tp wlau aku kluar ngan perempuan pn hnya dea sorang ja dlam hati aku, xda org laen...ok aku pham...sbab pa dea kurang pcaya kat aku, tp paling aku xley trima bla dea kata aku ada hak nak carik pompuan laen..n that true, aku ada hak...tp tu bkan aku, aku bukan jenis "habis madu sepah dibuang"...sori byk2...hmm aku x tawu nak kata pa dah...klu dea dah kata camtu wat cmna, aku kna trima jgak..walupn aku nak carik pompuan laen..aku rsa aku x dpt sbab.. aku msti igt kat dea, apa prasaan dea bila dea dpt tawu klu aku ada skandal ngan org laen...so aku x ley nak wat dea camtu...she the only one xder org laen, :( aku memang rasa kecewa psal pkra nie..betul2 kecewa.....baby, i just wanna know do you really love me or u just say a word that doesn't mean anything? i hope it's not  true coz.. i love you so much n i mean it..not just sayin'

Wednesday, April 13, 2011

in love again.....

hhmm (mengeluh)....aku igt aku xkan jatuh cinta lagi, selepas apa yg jadi kat aku dengan sal dlu, tp nmpaknya aku salah. aku cuba mengelak dari perkara ni terjadi, tapi apa boleh buatkan.. " YOU CAN'T FIGHT THE POWER OF LOVE "......


bermulanya perkenalan dengan di laman sosial facebook...kat mna lgi kan selain pada facebook...xkan friendster plak kot...tyme skolah dlu bley ar layan friendster, nak kata myspace pn x boleh jgak...yelah majoriti friend list aku suma artist n suma official..so kita patah balik bermula di facebook...terima kaseh laa pada sahabat aku yg bernama "i"..yg juga kenalan aku di Hotel Habbo, mngkin korang pelikkan, apa kaitan gadis yg bernama "i" nie dalam story aku...yeah !! gadis yg buat aku telah jatug cinta ini adalah kawannya...

okay..masa aku knal si dia nie time tu dea dah ada balak dah...n time tu pn x terlintas lngsung niat dihati nak mengayat...hahaha...mcm biasalah..komen - mengomen, chatting ngan si dea nih...pastu pada 1 hari tu...dea ada mslh ngan balak dea..mngkin time tu dea mmg perlukan seseorang utk meluahkan perasaan dea..aku pn mncul mcm iron-man...jeng3...crita pnya crita mslh dea kat aku, then dea mntak no fon aku, so aku bagilaa...and sekali lagi bukan niat aku untuk amik line mengayat dea hahaha, time tu aku cuma anggp aku sdiri nie sebagai tmpt org utk meluah perasaan, sebabnya aku nie pendengar yg bagus...huhuhu ( perasan ! )

And pada 1 hari...dea msg aku yg dea ngan balak dea dah break, n aku dengan mnggunakan kebolehan aku sebagai "good listener" aku pn bagi kata2 semangat kat dea...mulanya dari situ aku boleh rasa aku ngan dea dah makin rapat, time tu mmg xder lngsung dlam hati aku nie suka kat dea, bukan x suka, suka tp suka cam pham2 sdiri la kan, klu x pham sudah...hahaha

disebabkan hubungan aku dengan dea semakin rapat, ramai kwan2 dea add aku, aku x kisah pn..n x amik tawu apa point diorang..maybe diorang nak knal aku jer kot huhu.., kdg2 aku dya dgn pnggl nma, kdg pnggl baby lah, syg lah, mcm2 lg, aku anggp suma tu 1 gurauan jer, n aku rsa pn dea cmtu, kami berterusan jadi camnie smpi dea jmpa boy baru, xpa laa aku pn tumpang hepi utk dea sbab dea ada pngganti...tp entah kenpa aku rsa laen mcm, rsa yg aku sendiri pn x boleh nak rungkaikan...xpa aku layan perasaan tu...mcm biasa bila aku tension aku bwak keta mcm babi main "drag" selaju yg mngkin...msa tgh bwak keta dgn laju, aku cuba mncari jwapan apa sebab aku jdi camnie, knpa aku tension + stress...2 hari berlalu tp still xder jwpn...msa hbis aku bwk keta aku pn on9 fb...dengan tidak sengajanya aku terbaca perbualan dea dgn kwan dea...rupa2nya..dea ada hati dgn aku...aku pn buat x tawu jelah...pda keesokan hari kwan dea inbox aku...kwan dea kata aku nie x serius ok...tyme tu mmg PANAS gila...then skaly lgi aku pegi release  tension aku...then akhirnya aku dpt jwpn dea...rupa2nya dlam senyap2 aku jgak menyintai dea...tnpa membuang msa aku pn.. inbox dea aku luahkan prasaan aku kat dea n dea pn rsa sma apa yg aku rsa...aku rsa best sebab aku x bertepuk sebelah tgn....:)...aku rsa lega lpas aku luahkan prasaan aku kat dea...so now aku ngan dea bukan COUPLE....apa sebab plak? yelah..dea ada pakwe...so aku ngan dea kira kekasih gelap ar..or snang faham scandal....knpa x sruh dea break jer ngan balak dea? hhmm aku bukan jahat smpi camtu skali...so aku bgtawu kat dea " just go wit the flow "...:) haa dah stakat nie ja xley lbey2 hahaha


Monday, April 4, 2011

different original, AP and underwater handphone

Original Set
- Nokia authorized distributors are Zitron, Avaxx and i-Mobile.
- Sony Ericsson authorized distributors are T-Choice, Grandtech, Midlands and Thorus.
- First Mobile Group (FMG) is the main distributor of Samsung phones.
- FMG is giving 18 months warranty.
- Motorola authorized distributor are Satellite Technics, Zitron and MDM.
- Siemens authorized distributors are Zitron and FMG.
- Panasonic's authorized distributor is Zitron.
- LG's authorized distributor is Zitron.
- u can service your phone at any service centres (Nokia Professional Centre, Sony Ericsson Certified Service Centres...)
- 1 year warranty for the full set including charger, battery, handsfree.
- genuine parts are used for repairing.





AP Set
- Approval Products
- mainly imported from oversea and sell it to the consumers.
- AP set warranty by companies such as Final Choice, CSL, Nefion, Telstra, GTMax...etc
- 1 year warranty for the phone and 1 month for the accessories like charger, battery, handsfree. 
- u must bring your phone back to the place u bought the phone for servicing.

Water Set
- Stolen / Brought in / Bought from oversea without paying tax also getting approval from SIRIM. Considered as Illegal. Mostly brought in by student studying oversea. 
- Phones can be brought in from oversea by anyone under household personal effect, which means they aer not for commercial purpose. But when they are brought in under that effect, but ended up for commercial purpose, then the phone is considered illegal to be sold, known as "waterset".

Wednesday, March 16, 2011

i gotta find you


Everytime I think I'm closer to the heart
Of what it means to know just who I am
I think I've finally found a better place to start
But no one ever seems to understand

I need to try to get to where you are
Could it be, your not that far

You're the voice I hear inside my head,
the reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need,
the song inside of me
I need to find you
I gotta find you

Oh yeah
Yeah yeah

You're the remedy I'm searching hard to find
To fix the puzzle that I see inside
Painting all my dreams the color of your smile
When I find you I¨t will be alright

I need to try to get to where you are
Could it be, your not that far

You're the voice I hear inside my head,
the reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need,
the song inside of me
I need to find you
I gotta find you

Been feeling lost, can't find the words to say
Spending all my time, stuck in yesterday
Where you are is where I wanna be
Oh next to you... and you next to me
Oh I need to find you... yeah

You're the voice I hear inside my head,
the reason that I'm singing
I need to find you (I need to find you)
I gotta find you (yeah, yeah)
You're the missing piece I need,
the song inside of me
I need to find you
I gotta find you

You're the voice I hear inside my head,
the reason that I'm singing
I need to find you (I need to find you)
I gotta find you (I gotta find you)
You're the missing piece I need,
the song inside of me
I need to find you
I gotta find you

Yeah Yeah!
I gotta find you

Tuesday, March 15, 2011

cuma kamu


bila nanti ada yang mencintai ku
tak akan pernah aku menerimanya
dan bila nanti datang bidadari
tak akan pernah hatiku kan ku beri

* karna kamu wanita yang telah ku pilih
cuma kamu penjaga hati ini
karna kamu wanita yang telah ku pilih
ku mohon jangan pergi

reff:
jadilah wanita yang ku puja
untuk selama-lamanya
jadilah wanita yang sempurna
selama kau bernyawa

Monday, February 28, 2011

name it....

jauh mana mampu bertahan.....
sampai bila harus kutelan
setiap kali bertentangan....
tiada ketenangan....

cemburumu merantai hati
meleburkan semangat diri
bila aku kenangkan kemanisan lalu
semua itu ku ketepikan

andai ku turut rasa hati
telah jauh ku bawa diri
tapi kemaafanku lahir dari hati
mengatasi.....

sejarah mungkin berulang
walau engkau ku maafkan
tapi mnugkin hanya sementara
keinsafan dihatimu

berpanas hujan berembun
tak pernah ku hiraukan
asal dapat memenuhi
segala keinginan hati

ku bina istana cinta
dihiasi lukisan rindu
indahnya pada diluar
tapi penuh dengan kepalsuan

bila ku tiada terbuktilah
betapa aku pula disisimu..........

Monday, February 7, 2011

6 feb....

6 februari... hari pling best sbab time aku mmg xdaa spa nak pkai keta...so bley laa p jmpa kwan2 aku kat aloq staq....pda hri tersbut ex-spvr aku tepon....dya kta nnti my a.staq mall...jmpak geng2 lma la pkoi 5:30....so aku pon p laa a.satq mall 10min lg nak dkat 5:30...aku pon antaq msg kat spvr aku a.k.a abg mie...tba2 dya call kta x jdi dya kluaq pkoi 6:30...xpa ar, dya sruh aku jlan2 dalm tu dlu....

pkiaq pnya pkiaq mlas aih nak jlan...tba2 aku tringat kwan aku sorang nie...nma dya eyna...aku jnji ngan dya blnja dya mkan..so aku sent msg kat dya tnya dok mna...pastu dya habaq dya ada kat subang blik kmarin....laaa...rugi laa...aku kata....tp xpa laa wat camna xda pluang nak jmpa...lpas tu aku dok pkiaq sorang2 dlam keta..."awai lgi nie nak watpa xtaw" HAA aku pon tringat kwan aku sorang lgi nih...nma murni....aku msg dya kta dok mna, dya blas kata keja, kluaq rehat 6:30...x bley ar bab 6:30 aku nak jmpa ngan geng aku.....dya kata mai ats kat tmpat keja dya...akumlas laa..aku nie pnyegan skit...paksa pnya pksa akhirnya dya surrender...aku kta jmpak dya kat bwah nnti...aku bli kat dya "crunch"....

ckup time 6:30 dpa pown kluaq skali ngan murni...tp dya kluaq dlu....dya p kat aku..aku pon bgi dya "crunch"...aku x smbang byk ngan dya...bab aku nih bkan reti nak mnyembang...xpa ar..abih stakat tuu...aku pon p kat abg.mie....smpi kat kdai mkan...tba dpa smbung meja, aku kta kat dpa...nak wat apa nih?, dya kta ada briefing KVC (Kedah Viva Crew) xpa hang msuk skali....aku pon segan ar kan...bab aku bkan krew dpa aku krew KMC ataupun KEDAH MIRA CREW hahahaha....dah dya kta camtu aku pon join skali smpai 7:30 smbang smbil dok dgr briefing dpa....hurm...tp rsa x puas plak..bab geng2 lain x jmpa lgi...wat camna msa dah xdak...hhmm xpa laen kali ada lgi kan...k laaa stakat nie ja crita merapu aku.........

Thursday, February 3, 2011

Luahan hati



pertama kali ku dengar suara mu..
sayunya hatiku merindui dirimu
walaupun baru kita bersua muka
namun aku telah jatuh cinta

pertama kali ku bertemu denganmu
hatiku terpaut melihat senyumanmu
aku mengharap engkau menerimaku
kerana aku bersedia menyintaimu

akan ku renang lautan yang berapi
membuktikan kehebatannya cinta ini
tetapi jika kau meninggalkan aku
terhiris hati ini...terguris jiwa ini...
menangis tak berlagu...ohhhh...

biarpun ombak yang merubah pantai
kasih ku takkan hancur berderai
biarpun hari berganti hari
dirimu tetap ku nanti ohhhh...

sayangku pimpinkan tangan ku
menuju mahligai bahgia..
kita bersama nikmati kisah cinta
hidup bagaikan di syurga

Tuesday, January 25, 2011

kesalahan yang sukar dimaafkan....

(ringing tone ) incoming call from girl......

boy : ......
girl  : hello?
boy : emm
girl  : awk ke nie?
boy : hemm
girl  : ....
boy : ada pa?
girl  : ( sedih ) sy mnta maaf...
boy : apsal minta maaf? awk ada wat salah pa kat sy?
girl  : pls laa awk....awk tawukan pa yg sy wat kat awk dlu...sy tawu sy slah, pls maafkan sy..
boy : awk...sy maafkan awk lma dah, cma awk ja yg x pnah maafkan sy....
girl  : x.. awk x wat slah pa pun....
boy : dahlaa...ckuplaa awk wat kat sy dlu, ssh sy nak trima awk blik wlaupun hati sy masih syg kat awk lgi
girl  : pls wak! mla2 sy ngan awk prasaan sy kat awk mmg btul, sy syg kat awk, tp sy x bley nak sygkan awk
        spnuh hati...
boy : bley x awk trus trang ngan sy.. xpa jgn risau, sy bley trima pa awk nak kta...
girl  : sy dah trus trang suma kat awk, dah x da pa lgi nak ckp ngan awk...
boy : ehm...pls k..sy tawu awk smbungi ssuatu dri sy....
girl  : mna ada, npa ckp cam tu...
boy : awk!! knpa ssh sgt nak bgtawu? jujur la dgn sy skit!!
girl  : sy x nak lukakan hti awk....
boy : hhmm ok just tell me....
girl  : ok the reason why npa sy bkwan ngan awk sbab sy nak lpakan ex-bf sy, sy x ley nak lpakan dya
        walaupun pun sy still bsama ngan awk...
boy : so..itu laa pnca dya?
girl  : i'm sorry..... :'(
boy : sy x pham, knpa aritu awk call sy? dlu awk sdiri kta jgan gnggu awkkan? ok, sy wat pa yg awk sruh..
        sy x call or msg awk, tba2 awk call sy kta tringat laa apa laa npa?
girl  : sbab sy still syg kat awk, sy x ley lpa kan awk....
boy  : syg kat sy? wat bout' ur ex-bf? awk x syg kat dya? awl sdiri kta td awk still syg kat dya, x ley lpakan
         dya, sbnarnya awk syg mna 1 nih!?!
girl  : sy x tawu..hati sy bblah bgi skrang...
boy : hhmm sdah laa, sy mngalah, ckup laa stakat nie, ckup laa awk hncurkan hti sy, sy nak awk tawu yg sy
        still syg kat awk, tp sy x bley trima awk klu awk bprangai camni....
girl  : awk, jgn tngglkan sy pls
boy : i hve too...awk...trima kasih sbab awk trima sy dlu, trima kasih sbab awk bnarkan sy mncintai awk,
        trima kaseh utk sgalanya.....i hv to go....jgn risau sy xkan cri awk lgi
girl  : i'm sorry....pls don't do this to me!!... plsss....
boy : (hang up the phone)

JIKA MENCINTAI SESEORANG, CINTAILAH DENGAN SEPENUH HATI,
JANGAN MENDUAKANNYA, KERANA ANDA MUNGKIN KEHILANGAN KEDUANYA
HATI KITA HANYA MUAT UNTUK SEORANG, JAGALAH HUBUNGAN ANDA DENGAN
BETUL DAN ANDA JANGANLAH MEMPERMAINKAN PERASAAN MEREKA KERANA IA MEMANG MENYAKITKAN.........( Shafttheoptimus Ai)

Thursday, January 20, 2011

tahniah......

so awk dpt jgak msuk kstam....x sia2 laa awk interview aritu....sy happy utk awk....i miss you....hope kta bley mcm sedia kala.....at least as a friend.....sal, ap yg awk wat skrang? tringin nak tawu hmmm

Friday, January 14, 2011

ThE eMpTiNnEsS WiLl HaUnTeD YoU........

I am here to tell you a story. A story that will torture your thoughts by day and poison your dreams by night. And though I will do my best, there are no words that can be written nor brush strokes laid on canvas that can describe the stark and utter horror of the night that you disapear in my heart.......




This is a nightmare, is my love really gone?.My eyes are stung by daylight, I find it hard to breathe.Her body teases me as the sun reveals the dawn. The smell of bleed still crawls, I kiss you softly goodbye. Baby, lay in my arms and cuddle me close. Soon this will be just an awful memory... Will I ever be able to sleep again? My angel lie to me and tell me I'm dreaming.  (please wake me up, please wake me). A girl like you will always be such a tragic part of me.
(oh ecstasy you torture me). I watch the blood drip from the counters of your mouth.  Your icy flesh is laying, your pallid skin still glows. I'm starting to believe what my eyes are seeing now.  You're still so beautiful and yet so morbidly still. Sweet revenge...  He will pay, he will pay my dear. Empty eyes accuse a face so evil, I'm coming undone. The mirror says it all, a crimson story of innocence lost. Empty eyes accuse a face so evil, I'm coming undone. What have I done to her? So terribly memory returns of her struggle, of her screams, of her.Lord forgive me! . My stomach heaves as I see the blood that covers me.  Blood that was once hers. I'm a monster!

(A mirror never lies. They know. Everybody knows.Do you not see what they see. A mirror never lies. I see what they see. Everybody knows. Everybody knows.) 

Thursday, January 13, 2011

kereta

perodua kancil, yup tu kereta aku, azam 2011 aku adalah utk melengkapkan apa yg patut kat kereta kecik nih...aku tak pduli membazir duit ka apa ka, asal aku puas hati...biasa laa bdak single player cam aku nie, fulus hbis dkat kereta, tak kereta motor, btul x? laen laa bdak multiplayer...fulus hbis kat "chan" apa yg koraang bli kat awek korang pown x tawu...ntah2 hbis ja duit..cam aku at least aku nmpak thnx kat bpak aku bab tlong meng"modified"kan kereta aku...aku cma bgtawu hjat ja apa nak wat..alih2 bwak blik siap transformation dlaman complete plak tuh.tankiu2 heheheeee....