Thursday, January 13, 2011

kereta

perodua kancil, yup tu kereta aku, azam 2011 aku adalah utk melengkapkan apa yg patut kat kereta kecik nih...aku tak pduli membazir duit ka apa ka, asal aku puas hati...biasa laa bdak single player cam aku nie, fulus hbis dkat kereta, tak kereta motor, btul x? laen laa bdak multiplayer...fulus hbis kat "chan" apa yg koraang bli kat awek korang pown x tawu...ntah2 hbis ja duit..cam aku at least aku nmpak thnx kat bpak aku bab tlong meng"modified"kan kereta aku...aku cma bgtawu hjat ja apa nak wat..alih2 bwak blik siap transformation dlaman complete plak tuh.tankiu2 heheheeee....

No comments:

Post a Comment