Tuesday, January 25, 2011

kesalahan yang sukar dimaafkan....

(ringing tone ) incoming call from girl......

boy : ......
girl  : hello?
boy : emm
girl  : awk ke nie?
boy : hemm
girl  : ....
boy : ada pa?
girl  : ( sedih ) sy mnta maaf...
boy : apsal minta maaf? awk ada wat salah pa kat sy?
girl  : pls laa awk....awk tawukan pa yg sy wat kat awk dlu...sy tawu sy slah, pls maafkan sy..
boy : awk...sy maafkan awk lma dah, cma awk ja yg x pnah maafkan sy....
girl  : x.. awk x wat slah pa pun....
boy : dahlaa...ckuplaa awk wat kat sy dlu, ssh sy nak trima awk blik wlaupun hati sy masih syg kat awk lgi
girl  : pls wak! mla2 sy ngan awk prasaan sy kat awk mmg btul, sy syg kat awk, tp sy x bley nak sygkan awk
        spnuh hati...
boy : bley x awk trus trang ngan sy.. xpa jgn risau, sy bley trima pa awk nak kta...
girl  : sy dah trus trang suma kat awk, dah x da pa lgi nak ckp ngan awk...
boy : ehm...pls k..sy tawu awk smbungi ssuatu dri sy....
girl  : mna ada, npa ckp cam tu...
boy : awk!! knpa ssh sgt nak bgtawu? jujur la dgn sy skit!!
girl  : sy x nak lukakan hti awk....
boy : hhmm ok just tell me....
girl  : ok the reason why npa sy bkwan ngan awk sbab sy nak lpakan ex-bf sy, sy x ley nak lpakan dya
        walaupun pun sy still bsama ngan awk...
boy : so..itu laa pnca dya?
girl  : i'm sorry..... :'(
boy : sy x pham, knpa aritu awk call sy? dlu awk sdiri kta jgan gnggu awkkan? ok, sy wat pa yg awk sruh..
        sy x call or msg awk, tba2 awk call sy kta tringat laa apa laa npa?
girl  : sbab sy still syg kat awk, sy x ley lpa kan awk....
boy  : syg kat sy? wat bout' ur ex-bf? awk x syg kat dya? awl sdiri kta td awk still syg kat dya, x ley lpakan
         dya, sbnarnya awk syg mna 1 nih!?!
girl  : sy x tawu..hati sy bblah bgi skrang...
boy : hhmm sdah laa, sy mngalah, ckup laa stakat nie, ckup laa awk hncurkan hti sy, sy nak awk tawu yg sy
        still syg kat awk, tp sy x bley trima awk klu awk bprangai camni....
girl  : awk, jgn tngglkan sy pls
boy : i hve too...awk...trima kasih sbab awk trima sy dlu, trima kasih sbab awk bnarkan sy mncintai awk,
        trima kaseh utk sgalanya.....i hv to go....jgn risau sy xkan cri awk lgi
girl  : i'm sorry....pls don't do this to me!!... plsss....
boy : (hang up the phone)

JIKA MENCINTAI SESEORANG, CINTAILAH DENGAN SEPENUH HATI,
JANGAN MENDUAKANNYA, KERANA ANDA MUNGKIN KEHILANGAN KEDUANYA
HATI KITA HANYA MUAT UNTUK SEORANG, JAGALAH HUBUNGAN ANDA DENGAN
BETUL DAN ANDA JANGANLAH MEMPERMAINKAN PERASAAN MEREKA KERANA IA MEMANG MENYAKITKAN.........( Shafttheoptimus Ai)

1 comment:

  1. -.-*
    "sy nak lpakan ex-bf sy, sy x ley nak lpakan dya"

    WTF?

    ReplyDelete