Wednesday, April 20, 2011

tak sangka... -,-"

aku betul-betul tak sangka dia akan cakap kat aku camtu...dia kata aku ada hak nak "kawan" ngan spa2 that mean perempuan ( buat gf )...asal? slama nie xkan dia x nmpak yg aku syg dia sorang jer...aku x sngka btul, kecewa aku dgr nla dea kata camtu...aku tawu aku ngan dea dok jauh...dea x tawu apa aku buat kat sini, aku kluar ngan sapa, tp wlau aku kluar ngan perempuan pn hnya dea sorang ja dlam hati aku, xda org laen...ok aku pham...sbab pa dea kurang pcaya kat aku, tp paling aku xley trima bla dea kata aku ada hak nak carik pompuan laen..n that true, aku ada hak...tp tu bkan aku, aku bukan jenis "habis madu sepah dibuang"...sori byk2...hmm aku x tawu nak kata pa dah...klu dea dah kata camtu wat cmna, aku kna trima jgak..walupn aku nak carik pompuan laen..aku rsa aku x dpt sbab.. aku msti igt kat dea, apa prasaan dea bila dea dpt tawu klu aku ada skandal ngan org laen...so aku x ley nak wat dea camtu...she the only one xder org laen, :( aku memang rasa kecewa psal pkra nie..betul2 kecewa.....baby, i just wanna know do you really love me or u just say a word that doesn't mean anything? i hope it's not  true coz.. i love you so much n i mean it..not just sayin'

No comments:

Post a Comment