Tuesday, May 10, 2011

what's that suppose to mean?

hurmm...why u say like that? saya sngka kita smakin rapat, tp tidak bgi awk...adakah kasih sayang yg selama saya bagi x mencukupi or maybe awak x rasa?... hurm maybe kan? ye laa...kita x pernah berjumpa...mesti laa awk kata camtu...tp tidak..bgi saya...saya slalu igtkan awk...bgi saya awk lah yg terbaek...itu sebab sy sayang kat awk...tp awk kata camtu plak...buatkan saya rsa hnya cinta dan syg x ckup bgi awk...awk msti nak yg slalu disamping awk kan? not just by  ur heart side but ur side...saya minta maaf sbab saya x bley disamping awk..bkannya saya xnak...sy nak sgt2 disamping awk...tp awk terlalu jauh dri sy...huh...alasan konon...pa ssh..naek flight g kat awk snang...dimana ada kmahuan dcitu ada jalan kan? yeah that true..but me...but a ticket? dri sdiri pn x terurus..camna nak bli tiket flight.....hurmmm sy xnak kata apa2 dah...just bergantung pada Allah, slama mana Dia mahu hubungan kita kekal.... AMIN....

Friday, May 6, 2011

best ^^

best!!...apa yg best? hehehehe jam 2.30 smpi 4.30 aku bgayut dengan bby ku!!..hehehe bukan yg laen dan satu-satunya Liya...dri mengantok smpi hilang mengantok...wuuhuu....aku sembang pa dengan dea? ntah laa.. yg aku igt...aku nyanyi utk dea...hahaha BIASA! utk urg yg tersayang lagi tercinta.. :) mcm2 kami dua smbang...ada bintang laa... teddy laa MICKEY laaa study laa...psal kami..mcm2...smpi aku sdiri pn x igt ngeee....sbnarnya aku bosan...bab tu aku tulis kat blog nieh..klu x..TARAK aku nak crita2 kat cnieh..MALAIH! hehehehe k tu ja muahahaha