Monday, August 1, 2011

it just a WORD, it doesn't MEAN anything


so..is this wat u read kan? "just for fun" i'm sorry if u hurt bout this....it doenst mean anything..just a joke...im not a kindda boy who play with sumone feeling..lagi2 klu urg tu rapat ngan sy...skit pn niat sy utk mempermain kan awak....saya kwan ngan awak serius..bkan suka2...sy sayang kan awk serius, bkan main2...klu awk fikir sy just nak mempermainkan awak..saya minta maaf...mcm sy kata td..skit pn x tlintas niat sy utk mempermainkan hati dan prasaan awk...it ok klu kpecayaan awk kat saya dah kurang...tp saya nak tawu sgt2...awak still syg lgi kat saya...dalam hati awak still ada saya lgi x?..that all...saya x tawu nak kata apa n saya x tawu nak bukti kan yg sy x berniat kurang baik kat awk....

~~~~FIN~~~~~

No comments:

Post a Comment