Sunday, February 26, 2012

weekend..

hujung minggu? wooooo agak membosankan, smlm berkomen2 d fb..then jam 1030 tdorrrrr...tdo pnya tdo...tjaga la aku jam 0945 x salah...mcm biasala kn bngun tdo msti la g mndi..bersihkn dri then berciap...igt nak bwak adik aku g bfast kat luar..memandangkn dea dah bfast dah mkn bege yg aku bli smlm.=,= ..so tpksa laa aku g sorang..dengan berberkalkn wang saku sebanyak rm540..aku pn turun ke bwah (rumah flat) dengan niat nak g bfast naek kreta..tp aku bwak knci moto..sbab knci keta ada dlm bwah seat moto...


sampai jaa kat moto..aku pn sumbat la knci kat moto yamaha R1 aku...........

















 ( OII!!!! X BAEK TIPU TUHAN MARAH TAUUUUUUUUU ><" )






hahaha..ok2 smbung blik..aku pn sumbat la knci utk bkak seat




nie bru btolll kaler ja sama hahaha..ok aku bkak seat tba2 knci tu xda kt ctu...hahhh!!! hlang!! mna pgi!!!..dsbabkn mlas mw cri tpksa la jgak naek mto..pastu ak pn naek la g rmah aku amik helmet....trun blik strt mto..pnas enjin...pecut g kdai mamak....agk klaparan jgak tyme tu..so aku order roti tlur 2!! teh ais satu hhohho....ak mmg kuat mkn haha...sesudah hbis mkn..aku pn g wangsa maju....watpa? cm biasa tiap2 blan ak msti g sna...g ambank...watpa g bank? berak la apa lgi hahaha x laa...aku g sna bab aku nak byar dwet kreta aku..kreta apa pkai? kncil jewwwwwww huhuhu...lpas2 hbis byar merempit la aku smpi ke rmah...strt smpi rmah sammmmmmmmmmmmmpai skrng..x kuar2 tgk tv on9 tgk tv on9 tu hri mnggu aku hrini....


BTAPA BOSANNYA HDUP AKU KN???? WATCMNA DAH MMG KEHIDUPAN DAH CMNI =,= SDEY ok dah chawwwwwwwww





_______________________FIN___________________FIN__________________________________

Friday, February 24, 2012

someone i just like ( REPOST ) dec,19,10 :)


aku x taw camna nak xplain psai nie, aku rsa aku ska kat dya...spa?...dia kwan aku n semestinya pompuan xkan laki kowt, nak mampuih!!! nma dya hhmm aaa....ahh!! x pnting nma dya mla ngn "R"....dya ok..kra smbang ngan dya klu x pcah prot x sah.. hahaha...stiap kli aku dok smbang ngan dya...x pnah x glak...glak mmanjang n dya wat aku lpa psai kekasih hti hat lma TUUIITT!!!!! hahahaha....tp apakan daya dya ska kat orang laen :'( (sedey..sedey..) tp kra dya nie sma gak laa ngan aku...duduk dlam situasi yg sama ska kat seseorang tp x dlam relationship...cma seseorang yg istimewa cm aku ngan........(x pyah bgtaw kowt x pnting!!)...

aku biasa bgtaw kat dya yg ada mat mna ntah ska kat dya, tp aku x sbut nma, bkan apa nnti sbut nma kntoi plak sbab mamat hat mnat kat dya 2 AKU!!! hahahaha, awat x bgtaw?? hhmm bkan x maw bgtaw...kmi dah elok kwan biasa kra xda mslah lgi nnti aku habaq kat dya tkot jdi kot laen plak, dah x maw kwan ngan aku...huhhu...tp xpa laa aku jdi pminat rahsia dya hahaha dan itulah yg aku bgtaw kat dya...amacam terer ak aku blit crita?? hahaha

p/s :: its not me.it just a story ^^v

someone special ( REPOST ) since nov.28.10 :)




someone special, semua org tahu maksud diakan? seorang yg istmewa, aku rsa kbanyakan orang x gelar gf/bf diorang sbagai someone special...bkan maksud aku diorang x special ok cth laa.....

A : bro, mlm nih ader futsal nak join x?
B : ow sori bro, mlm nie aku ader date ngan someone special laa

so..ader x orang ckap camtu? aku rsa xder....btul x? suma org pnggl tman diorang gf/bf or pnggl nma...n pktaan someone special nie sesuai untuk yg mcm mna? xkan kta nak pnggl mak/ayh someone special kowt....jgn carik psal...org bley pndang serong.....hahaha....ok, bgi aku someone special nie sesuai untuk ssorang yg special bg kta, aku tawu korang msti kta " abih gf/bf tu x special ke?". bkan itu maksud aku, apa yg aku cuba terangkan ialah sseorang yg bkan officiallynyer bf/gf korang contohnyer.....korang suka kat si dya kira jatuh hti laakan....tp korang x kapel pon walaupun si dya tau yg korang cinta kat dya n maybe dya pon cinta kat korang, so si dya tu korang kna glar kan sbagai someone special, sbab? yelah, korang bkan lgi dlam status kawan, n x smpi lgi status kapel, so korang nak glar dya ngan ape...of coz someone specialkan? k laa aku bgi 1 dialog convesation

A : wassup bro...
B : wassup....
A : ko g mner ngan awek ko td, aku pnggl wat bodo jer...
B : yeke?, msa bla ko pnggl aku?, n one more thing, dya bkan awek aku laa
A : bkan awek ko? wei x baek tipu kwan...korang skit pnyer rapat x awek lgi cam 2.....wei, suma org tau laa, x pyah nak smbungi
B : btul, aku x kapel lgi ngan dya pon.....kmi rsa lbih selesa mcm nie...teman tp over mesra...hehehehe
A : abih 2 klu bkan awek or kwan, apa lgi?....plik btul laa korang nie.....
B : she's my someone special :)
A : awek laa 2 sengal!!!
B : :) 4 me yer aku anggap dya awek aku wlaupun kmi x kapel, tp aku kna respect dya.....xkan aku nak pnggl dya awek aku sdangkan aku ngan dya blum officially kapel lgi.....klu aku kta dya kwan nnti korang x caya plak so...that it laa someone special........

so itulah yg aku maksudkan someone special....aku hrap korang pham laa......( mr s.a )

P/S it just a story ^^v i made it myself

Thursday, February 23, 2012

mix it then sing it..all this is what i feel it :')

The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love, they leave me breathless
I can't help feeling
We could have it all

never mind, i'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me i beg
i remember you said
" you love me but you love him too"

who disturbed your heart 
who stole your love
telling me n explain to him
who you really love right now
who is actually do you haunt
just let be straight, from u hurt me this way

stay away from me
i need you to badly
and it's tearing me apart
won't you stay a part of me

 I wrote this song tonight,
just to feel like I was not alone,
But I am alone.
I don't have the right to ask for your
forgiveness on the phone,
Cause I am alone

 
 Until someday I'll be waiting for an answer
I guess that yesterday's not good enough for you, 
You know that I hate this song, 
You know that I hate this song
Because it was written for you

This is becoming a problem I'm hurting it's unfair
But somehow your words, 
i never tell you how i feel n do i miss you
the more i into it..more i get hurt
so why we keep of this way
u already found someone that can take care of you better then me
so last word maybe goodbye n so long LISHA

 

Wednesday, February 22, 2012

need my DSLR !!


huh!! mcm2 situasi aku tlepas ><" tp apakan daya..canon eos..adik aku balas...ni yg nak rsa bli sbji lgi neh!!
(bajet mcm urg kaya =,=') hutang yg dok ada pn x terbayar lgi..hurmm nasib2.

_________________________________FIN__________________________________________

Saturday, February 18, 2012

perasan

ok PERASAN...apa yg perasan???  ok ak cerita...pada tarikh 16/2/2012.. aku ng 3 sahabat g joging kat taman tasik titiwangsa...( aku x joging pn ) cm besa aku bwak la skali kamera canon aku...so bermula la berjoging la dorang dua..tnggl aku sorang jalan2 sambil tgk gelagat manusia..sambil snap2 gmbr...huhu mcm2 pasangan aku tgk kat sna..ada yg berperlukan...baring2 main ipad.yg paling best ada sorg hmba Allah nie pkai purdah bertuduh labuh.mmg cam urg arab tp berdua2an ngn seorang laki tua yg berjambang oren -,- (btuk bha ak nda tpu)... terkejut aku..mw amik pic tkut prasan plak bab aku guna lense biasa ja haih rugi2 ><"..btw msa ak rehat n lepak2 ngn kwn2 aku neh..ada la sorang group prempuan nie..jln dpan ak..time tu ak pegang kamera mmg stndby nak amik gmbr..tiba2 dea lalu dpan aku...ak terkejut trus tgk dea...dlm kapala otak aku...knfom dea igt ak nak amik pic dea neh....start pda tu dea asyik2 dok usha aku -,- igt aku syok kat dea kot..rimas aku....klu yea pn jgn la nmpak sgt...ak x slesa...cmna rupa dia? emm bley la ...kurus..tp dress ak x bkenan terdedah sgt huhu...


___________________________________FIN___________________________________________

Monday, February 13, 2012

heartbreak

heartbreak.... bermula dengan satu perkara ygang paling benci dalam satu perhubungan..iaitu curang...yeah sekarang aku dengan kekasih aku liya suda putus pada tarikh 11 february 2012 waktu 11:04PM....punca? seperti apa yg aku katakan tadi...dea ada someone yg lebih DEKAT dengan dea berbanding aku...

aku trima alasan dea yang dea buat perkara nie sbab x dpt jumpa aku...ok fine..ak terima alasan dea tu...mula2 ok just wat prkara2 biasa mcm bnda nie x wujud...lama2 masa dea dengan aku makin kurang...masa aku hnya dwaktu malam sahaja...tp dsiang hari dea bersama dengan lelaki tu...adkah ak bleh brtahan dengan prkara nie? msti la x bley...

dah berhari aku bad mood dengan dea..n dea pn twu psal tu n knpa ak cmtu....sbelum nie aku cba mnta ptus dgn dea..tapi dea x snggup lpaskn aku...n at last, putus jgak hubungan aku ngn dea..hurmm how sad, skrang aku dah xbley nak tulis apa dah kat cni...hti aku terluka..n :( hurmmm

p/s : u hurt me n i still love u