Friday, February 24, 2012

someone special ( REPOST ) since nov.28.10 :)




someone special, semua org tahu maksud diakan? seorang yg istmewa, aku rsa kbanyakan orang x gelar gf/bf diorang sbagai someone special...bkan maksud aku diorang x special ok cth laa.....

A : bro, mlm nih ader futsal nak join x?
B : ow sori bro, mlm nie aku ader date ngan someone special laa

so..ader x orang ckap camtu? aku rsa xder....btul x? suma org pnggl tman diorang gf/bf or pnggl nma...n pktaan someone special nie sesuai untuk yg mcm mna? xkan kta nak pnggl mak/ayh someone special kowt....jgn carik psal...org bley pndang serong.....hahaha....ok, bgi aku someone special nie sesuai untuk ssorang yg special bg kta, aku tawu korang msti kta " abih gf/bf tu x special ke?". bkan itu maksud aku, apa yg aku cuba terangkan ialah sseorang yg bkan officiallynyer bf/gf korang contohnyer.....korang suka kat si dya kira jatuh hti laakan....tp korang x kapel pon walaupun si dya tau yg korang cinta kat dya n maybe dya pon cinta kat korang, so si dya tu korang kna glar kan sbagai someone special, sbab? yelah, korang bkan lgi dlam status kawan, n x smpi lgi status kapel, so korang nak glar dya ngan ape...of coz someone specialkan? k laa aku bgi 1 dialog convesation

A : wassup bro...
B : wassup....
A : ko g mner ngan awek ko td, aku pnggl wat bodo jer...
B : yeke?, msa bla ko pnggl aku?, n one more thing, dya bkan awek aku laa
A : bkan awek ko? wei x baek tipu kwan...korang skit pnyer rapat x awek lgi cam 2.....wei, suma org tau laa, x pyah nak smbungi
B : btul, aku x kapel lgi ngan dya pon.....kmi rsa lbih selesa mcm nie...teman tp over mesra...hehehehe
A : abih 2 klu bkan awek or kwan, apa lgi?....plik btul laa korang nie.....
B : she's my someone special :)
A : awek laa 2 sengal!!!
B : :) 4 me yer aku anggap dya awek aku wlaupun kmi x kapel, tp aku kna respect dya.....xkan aku nak pnggl dya awek aku sdangkan aku ngan dya blum officially kapel lgi.....klu aku kta dya kwan nnti korang x caya plak so...that it laa someone special........

so itulah yg aku maksudkan someone special....aku hrap korang pham laa......( mr s.a )

P/S it just a story ^^v i made it myself

No comments:

Post a Comment