Tuesday, March 27, 2012

setia dan sayang

dimulakan dengan bismillah..huhu starting laen skit hri nie..okay ! there's a story about my friend..pasal kisah cinta dea..bukan nak sibuk..tapi aku rasa macam ish x ptut...apa yg x patut? x patut gf dea wat dea cmtu..apa dea dah buat? haa nie nak habaq kat hngpa neh sabaq sat..hahaha

orait..story bermula dengan nama kawan aku nie yg better aku rasa x patut dsebut..twu x knal just nama tapi ntah la biar la aku gelar dea c FU..n gf dea c FA..bab dua2 orang neh nama dea start huruf F...

     ok FU nie dea jnis klu syg kat sorang tu..sorang tu ja la sampai mati..dea tnjuk kat FA btapa sygnya dea..sanggup hbis ja keja g tlg c FA nie wat kerja..kira c FU nie jarang tdoq la sbab nak tlg pnya psal....sanggup tukar num tepon..sama ngn c FA sebab nak c FA caya kat dea , yg dea xda urg laen kcuali c FA sorang ja dlam hidup dea..tapi apa yg dea dpat? c FA curang ngn dea 3KALI ! !...tetap c FU trima dea. maafkan dea..tgk btapa sygnya dea kat c FA sanggup trima wlaupn dah dpermainkan cmtu...last2 ptus jgak...sebab? aku sdiri pn x pham situasi dorang nie...tapi sbagai kwn sdeh la kn...

     aku ckp ngn dea yg 1 hri c FA akn rsa cam ko rsa jgak...n c FU kata..x pyah la doakn dea cmtu...aku xnak jdi kat dea....hoh!! c FA dah wat cmtu pn still lgi backup...tgk btapa sygnya...hurm pompuan slalu kata laki ni gatal la apa la..tapi dorang pn sama ja...bkan nak kata...yea aku sdri mngaku..laki pntang nmpak pompuan msti juling tgk...hbis kuat usik2 ja...usik2 pn dlm hati setia pada yg 1..biasa la laki...BIASA? okay2 tp hope kaum wanita pham la apa aku cba smpai kan noh...erm tu ja story dea...n apa aku cuba sampi kan x kira la LAKI ka POMPUAN..if sygkan seseorang...syg la btul...jgn just kapel sbab nak hlang boring la apalah...jgn cmtu...x elok...x elok mainkn perasaan orang...ksian la...n jangan bercinta..or layan orang tu if last2 korang sakiti dea..klu xnak2 wat cara xnak..jgn ksian2 sbab tlampau cair dgn kata2 dah jdi cmtu...hurm tu ja story aku..psal kwn aku c FU n c FA.... :)



p/s : susah sgt ka? sblum kapel pndai korang kata setia la apa lah..tp bla dah jmpa..layan kjap ja..dah busan tnggl orang tu cm anjing..npa? korang perfect sgt ka? market sgt ka? hurm aku tju nie bukan utk pompuan ja laki pn sama 2 x 5...hurm as-salam

__________________________________FIN________________________________________________